0

Total

  • subtotal: 0 Lei
  • transport: Gratuit
  • discount: 0%
  • total: 0 Lei
Retur Produse

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Aveti la dispozitie 15  zile calendaristice din momentul primirii coletulului sa ne instiintati despre intentia dumneavoastra de a face retur. Este suficient sa ne anuntati de intentia dumneavoastra prin formularul din site sau la telefon 0740 99 00 11
Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a returna produsul trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din:

- inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc ( pretul tur-retur fiind de 30 RON si va fii suportat de client )
- primirea banilor inapoi ( clientul va suporta costurile returului )


Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati un cont bancar de-al dumneavoastra. Plata returului se face in 5 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului). Nu se ingradesc in niciun fel drepturile conferite prin OUG 34/2014, OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

Conditii pentru returnarea produselor:
- sa ne instiintati prin mail, telefon sau formularul din site, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.
- produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat - produsele din categoria: "Dresuri" nu se pot returna, din motive de igiena.
-returul se poate realiza prin intermediul firmei de curierat cu care a fost livrat produsul

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati prin mail, formularul de contact sau la telefon. Va raspundem cu cea mai mare placere.