0

Total

  • subtotal: 0 Lei
  • transport: Gratuit
  • discount: 0%
  • total: 0 Lei
LIVRARE ŞI TRANSPORT

După  lansarea unei comenzi pe website-ul deppo.ro, trebuie să aşteptaţi confirmarea  telefonică, după care coletul va fi pregătit şi predat firmei de curierat pentru a ajunge la dumneavostră.
   Website-ul deppo.ro  procesează comenzile de luni până vineri între orele 09-16, comenzile plasate  după acest interval vor fi livrate doar în ziua următoare sau în cazul celor plasate  în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare.
   Costul transportului  este de 12 RON pe tot teritoriul României pentru comenzi mai mici de 100 RON,  comenzile peste 100 RON vor beneficia de livrare gratuită oriunde în ţară.
   Livrarea pe teritoriul  României se face prin intermediul firmelor de curierat desemnate de magazinul deppo.ro.
   În mod normal livrarea  comenzii se face în 24/48 de ore dacă comanda se plasează în zile lucrătoare,  în caz contrar livrarea nu poate dura mai mult de 3/ 4 zile ( momentul în care  este predată firmei de curierat). De asemenea, nu suntem răspunzători de întârzierea  comenzii din cauza firmelor de curierat.
   Returul se poate  realiza în termen de 15  zile, cu  anunţare prealabilă, fapt pentru care vă rugăm să consultaţi secţiunea Termeni şi condiţii.