0

Total

 • subtotal: 0 Lei
 • transport: Gratuit
 • discount: 0%
 • total: 0 Lei
Întrebări şi răspunsuri - FAQ

 1. Cine poate plasa o comandă?

Orice persoana fizica sau juridică, cu vârstă peste 16 ani.

 1. Cum pot căuta un anumit produs/informaţie pe Deppo.ro?

În partea de sus a website-ului există un mod de căutare, unde introduceţi informaţiile de care aveţi nevoie, iar dacă acestea sunt disponibile, vor fii afişate ulterior.

 1. Trebuie să detin cont pentru a plasa o comandă?

Pentru a plasa o comandă pe Deppo.ro, nu este necesar să deţineţi un cont de utilizator, insă vă indicăm să faceţi acest lucru pentru a beneficia de anumite promoţii, carduri de fidelitate, reclame etc.

 1. Există posibilitatea de a modifica comanda plasată?

Pentru a modifica coamnda plasată aveţi două opţiuni: contactarea noastră prin intermediul formularului de contact sau modificarea ulterioară la momentul în care veţi fii contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

 1. Cum procedez în cazul în care marimea/produsul nu corespune?

În cazul în care nu sunteţi mulţumiţi de produs sau nu corespunde mărimea vă rugăm să ne contactaţi cu ajutorul formularului de contact sau telefonic. De asemenea puteţi verifica secţiunea “Termeni şi Condiţii”, pentru a afla politica nostră de returnare.

 1. Cum procedez dacă doresc o altă adresă de livrare decât cea specificată în contul de utilizator?

În cadrul procesului de comandă aveţi opţiunea de a adăuga o nouă adresă de livrare.

 1. Cum procedez pentru crearea unui cont?

În partea din dreapta sus există secţiunea “ Contul meu”, urmăriţi paşi indicaţi şi contul este gata, activându-se după confirmarea acestuia pe adresa de e-mail.

 1. Cum se procedeaza în cazul în care doresc să schimb parola?

În cazul în care nu vă amintiţi parola sau din alte motive doriţi modificarea acesteia, vă rugăm să folosiţi opţiunea “ Recuperare parola” disponibilă în secţiunea “Contul meu”

 1. Cum procedez pentru a putea schimba datele contului?

De asemenea, pentru orice modificare a datelor din contul de utilizator, vă rugăm să vă logaţi, iar ulterior să accesaţi opţiunea “Actualizare cont”

 1. Cum procedez dacă doresc informaţii suplimentare faţă de cele regăsite pe site?

În cazul în care doriţi informaţii suplimentare în legătură cu website-ul sau compania noastră, vă rugăm să ne contactati cu ajutorul formuralului de contact, adresei de e-mail sau telefonic.